Perjantai 1.7.

27.06.2016

Perjantain ohjelma alkaa päälavalla klo 18 Karlo Haapiaisen ja Varaslähtö-orkesterin tahdissa. Haapianen ja hänen 11-henkinen Varaslähtö-orkesterinsa edustavat tapahtumassa paikallista osaamista parhaimmillaan! Luvassa on aivan uutta humppaa upealla lavakarismalla varustetun Karlon tulkitsemana.

Perjantain kiistaton tähti on tuo suomalaisen iskelmän kuningas, Jari Sillanpää, jonka kesäshow valloittaa päälavan klo 20. Jarin uskomaton lavakarisma, upea ääni ja veijarimainen hymy valloittaa varmasti jokaisen paikalla olijan  nuorimmasta vanhimpaan! Olen todella onnellinen, että saimme Jarin esiintymään tapahtumaamme – hänellä kun on kesän aikana yli 50 konserttia, tänäkin päivänä 3 keikkaa eri puolilla Suomea!

Perjantai-illan tähtisadetta jatkaa päälavalla klo 22 Laura Voutilainen, jonka show päättä toisen Humppaa&Skumppaa-päivän. Laura Voutilainen on uskomattoman taitava lavaesiintyjä, ja olenkin kuullut, että monet odottavat näkevänsä tapahtumassamme juuri Lauran! Perjantai on siis suurten tähtien päivä!