MIKSI TAPAHTUMAN NIMI ON HUMPPAA&SKUMPPAA?

18.06.2016

Monet ovat kysyneet ja vähän samalla ihmetelleetkin, miksi juhannuksen jälkeisenä viikonloppuna järjestämämme Lappeenrannan kesän 2016 suurimman musiikkitapahtuman nimi on HUMPPAA&SKUMPPAA. Humppa kun vie kuuleman mukaan ajatukset 1970-luvulle, eikä ole tätä päivää ollenkaan. "Osaako yleisö edes tulla paikalle, kun siellä on vaan sitä humppaa?"

Kunnioitamme tapahtuman nimellä Lappeenrannan hienoa humppaperinnettä - olihan Lappeenrannan Humppa-festivaalit 1970-luvun lopulla upea, aikansa populäärimusiikin suuret tähdet yhteen keräävä, suosittu ja puhuttu yleisötapahtuma. Siellä soitettiin, laulettiin ja tanssiittin humppaa, joka oli sen ajan suosituinta ja soitetuinta musiikkia - mutta myös paljon muuta!

HUMPPAA&SKUMPPAA-festivaalilla on paljon muuta, ja myös humppaa. Aivan kuten Humppa-festivaaleilla aikanaan, tapahtumassamme esiintyvät suomalaisen populaari- ja iskelmämusiikin suurimmat ja kuumimmat tähdet, seuranaan upeat, omat paikalliset artistimme. Juha Tapio ja Jari Sillanpää ovat tämän päivän Erkki Junkkarinen ja Eino Grön. 1970-luvulla kaikki osasivat Junkkarisen "Lähde Lappeenrantaan"-humpan, nyt me laulamme Sillanpään mukana "Malagaan". 
Toivomme, että kesän 2016 tunnelmassa olisi jotakin samaa kuin 1970-luvun humpilla - yleisö tulisi sankoin joukoin yhteiseen iloon ja nauttisi tapahtuman välittömästä tunnelmasta ja upeiden, Suomen ykkösartistien esiintymisistä!

HUMPPA on tapahtumamme elämänasenne  - humppaillaan, eikä oteta kaikkea ihan niin vakavasti - vaan ilon kautta!
SKUMPPA tuo ja luo ajatuksena tapahtumaamme pirskahtelevan ja poksahtelevan tunnelman - siihen tarvitaan hyvää seuraa ja musiikkia!
HUMPPAA&SKUMPPAA yhdistää siis iloisen elämänasenteen ja pirskahtelevan tunnelman - tuloksena uniikki ja ainutlaatuinen tapahtuma ja tunnelma.

Tuuthan siekii!