Blogi

Lauantai 2.7.

27.06.2016

Humppaa&Skumppaa-portit avataan lauantaina klo 11, jolloin alueella vietetään Koko kansan humppapäivää! Ohjelma alkaa klo 12, jolloin Kehruusalissa aloittaa Topi ja Toivottomat, Lappeenrannan humppafestivaaleilla vuonna 1978 humppamestaruuden voittanut yhtye, jonka tahdissa tanssittiin humppaa jo 1970- luvulla ja tanssitaan edelleen vuonna 2016!

Perjantai 1.7.

27.06.2016

Perjantain ohjelma alkaa päälavalla klo 18 Karlo Haapiaisen ja Varaslähtö-orkesterin tahdissa. Haapianen ja hänen 11-henkinen Varaslähtö-orkesterinsa edustavat tapahtumassa paikallista osaamista parhaimmillaan! Luvassa on aivan uutta humppaa upealla lavakarismalla varustetun Karlon tulkitsemana.

Torstai 30.6.

27.06.2016

Humppaa&Skumppaa-tapahtuman avaa klo 18 savolaishuumorin ehdoton ykkönen Halavatun Papat. Muistan yhtyeen jo vuosien takaa – naaratustakkuu oli voimassa jo silloin – ja on edelleen. Nämä Papat ovat ottaneet Pappa Tunturi -mopot suojelukseensa ja soittopelikseen, ja taitaapa yksi sellainen mopo tulla lavalle Humpassa&Skumpassakin. Luvassa on siis heti festivaalin aluksi savolaishuumorin syvin olemus à la Halavatun Papat!

Humppaa&Skumppaa koko ohjelma

27.06.2016

Tämän vuoden Humppaa&Skumppaa-festivaali esittelee yleisölle niin suomalaisen iskelmätaivaan kirkkaimmat tähdet kuin paikallisia upeita osaajia, iloa ja huumoria unohtamatta.
 
Jokaisen tapahtuman ohjelma on kuin palapeli – kaikkien palojen on loksahdettava saumattomasti paikoilleen, jotta paras lopputulos on kasassa. Kun ohjelmaa alkaa suunnitella, on tietenkin haaveita ja unelmia, että olisipa mukavaa saada se ja se artisti mukaan. Sitä näkee silmissään ja kuulee korvissaan, miten kukin täyttää lavan ja saa säteilyllään yleisön omakseen.